}
Åpningstider 1 Juni – 30 Aug: Man-søn 10:00-18:00

(+47) 47 33 86 66

Kaffe & svele

Haukeli Bue: Kaffe & svele

Servering hos Haukeli Bue

Vi har gode parkeringsmuligheter og en rasteplass hvor du kan nyte medbragt mat og drikke. Har du ikke mat, kan du smake på våre gode nystekte sveler sammen med en kaffekopp.

Flere av våre kunder har fortalt oss at de har sjelden smakt så gode sveler som hos oss. Tar du også sjansen?

Vi har også is til kaffen og brus for tørsten. Og har du lyst på noe munngodt til å ha i bilen har vi de gode hjemmelagde dropsene fra Tante Pose.

«Smile-garanti» på våre sveler

Ei svele er ei om lag 1 cm tjukk og 12 cm vid pannekake. Natron og hjortetakksalt blir brukt som hevemiddel, noe som gir svelene en karakterisk smak. Svelerøren består ellers av egg, mel, sukker og  kefir, og blir stekt på takke.

Hans Petter

Kom fra Bergen og var kaffetørst på vei ned fra fjellet. En god rast hos Haukeli Bue med nydelige «smile-sveler» på tunet. Jammen fikk jeg også med meg en kopp med navnet mitt på. Anbefales for alle med litt god tid !

Maria

Kom fra Notodden og trengte en pause fra bilkjøringen. Hos Haukeli Bue fikk jeg nydelige «smile-sveler» og en god kopp kaffe. Mens jeg satt ut å koste meg i sola lagde de en kopp med bilde av hunden min.

Kaffe (m/tilbehør)

Noen foretrekker en mild kaffesmak, mens andre liker den kraftig. På Haukeli Bue får du nytraktet kaffe slik den skal være – med garantert rent vann fra fjellet.

Kaffe er sunt

Kaffe er ikke bare godt og varmt, det er også sunt. Kaffe er proppet full av sunne antioksidanter, og antioksidanter beskytter oss mot en rekke sykdommer.

Kaffe med smak

Gi kaffen nytt liv – ved å tilsette kanel som blandes i de kvernede kaffebønnene rett før du brygger kaffen. Det gir en varm og avrundet smak. Du kan også bruke kardemomme eller ingefær – prøv, det smaker nydelig!

Kaffe

Kaffe er en drikk laget av frukten fra kaffeplanten. Både skall og fruktmasse fjernes, og bare kjernen, det vi kaller bønnene, blir tørket, brent og malt. Finheten på kaffepulveret varierer etter hvordan kaffen skal tilberedes.

Norge har lenge vært i verdenstoppen i kaffedrikking og nærmere ni av ti voksne nordmenn drikker kaffe. To av tre drikker kaffe hver dag. Tilsammen drikker vi 11 millioner kopper hver dag.

TILBAKEMELDINGER

TILBAKEMELDINGER

Hver gang jeg skal til hytta på Hovden, må jeg innom Haukeli Bue. Da blir det en trivelig prat og smaksprøve av «smile-svele». God service og et variert utvalg av utstyr og gaver. 

Thomas

Fast gjest

Kom fra Notodden og var kaffetørst. En god rast hos Haukeli Bue med nydelige «smile-sveler» på tunet. Kjøpte en T-skjorte med en morsom tekst til mannen min.

Marte

Forbireisende

Om sommeren er jeg stadig innom for å slå av en prat. Mange turister som kommer for å spørre om reiseruter og da hjelper jeg gjerne til når de har masse å gjøre på Haukeli Bue.

Ellen

Fastboende

Har du spørsmål til oss?

Haukeli Bue AS

Haukelivegen 5640
3895 Edland

Åpningstider

Man-Søn: 10:00 - 18:00 (juni/juli/aug)
Fre-Søn: 10:00 - 17:00 (sept)

Telefon

(+47) 47 33 86 66