}
Åpningstider 1 Juni – 30 Aug: Man-søn 10:00-18:00

(+47) 47 33 86 66

Turistinformasjon

Haukeli Bue: Turistinformasjon

Fjelltur

Fisketur

Opplevelser

Besøk turistkontoret på Haukeli og utforsk mulighetene! Her har vi oversikt over det meste som Haukeli har å tilby. Fjellturer, fiskevann til andre opplevelser. Hva med en kortreist matopplevelse?

Fjelltur

I Haukeli kan du fiske, gå turer i høyfjellsterreng, besøke stølsområder, sykle, bade og padle. Det er også et populært skisted med langrennsløyper, skibakker og toppturer. Haukeliseter fjellstue er et godt utgangspunkt for dagsturer, og fra hytte-til-hytte både nordover mot Hardangervidda eller sørover mot Ryfylkeheiene og Setesdalsheiene.  Noen populære topper i område er Vassdalseggi, Vesle Nup og Store Nup. 

Fisketur

I områdene rundt Haukeli og Haukeliseter finnes det gode muligheter for fiske! Det er flotte fiskevann som ligger som perler på ei snor og Haukeli-området byr på noen av det ypperste høyfjells-sportsfiske du kan finne i Sør-Norge.

Du får kjøpt fiskeutstyr og fiskekort hos oss.

Opplevelser

Haukeli har mange muligheter for deg som ønsker å oppleve natur og aktiviteter både sommer og vinter. Kjøp kortreist øl fra Vinje Bryggeri, stå på langrenn eller alpint på Haukelifjell skisenter. Kanskje isfiske eller hundespann kunne friste? Kulturserverdigheter finnes det mange av for de som ønsker det.

Det finnes også muligheter for jakt i fjellet. Vil du padle, kan du leie kano/kajakk/robåt på Haukeliseter fjellstue.

Har du spørsmål til oss?

Haukeli Bue AS

Haukelivegen 5640
3895 Edland

Åpningstider

Fre-Søn: 10:00 - 17:00 (mai)
Man-Søn: 10:00 - 18:00 (juni/juli/aug)
Fre-Søn: 10:00 - 17:00 (sept)

Telefon

(+47) 47 33 86 66