}
Åpningstider: 27.nov og 4.des 10:00-17:00

(+47) 47 33 86 66

Turistinformasjon

Haukeli Bue: Turistinformasjon

Fjelltur

Fisketur

Opplevelser

Besøk turistkontoret på Haukeli og utforsk mulighetene! Her har vi oversikt over det meste som Haukeli har å tilby. Fjellturer, fiskevann til andre opplevelser. Hva med en kortreist matopplevelse?

Fjelltur

I Haukeli kan du fiske, gå turer i høyfjellsterreng, besøke stølsområder, sykle, bade og padle. Det er også et populært skisted med langrennsløyper, skibakker og toppturer. Haukeliseter fjellstue er et godt utgangspunkt for dagsturer, og fra hytte-til-hytte både nordover mot Hardangervidda eller sørover mot Ryfylkeheiene og Setesdalsheiene.  Noen populære topper i område er Vassdalseggi, Vesle Nup og Store Nup. 

Fisketur

I områdene rundt Haukeli og Haukeliseter finnes det gode muligheter for fiske! Det er flotte fiskevann som ligger som perler på ei snor og Haukeli-området byr på noen av det ypperste høyfjells-sportsfiske du kan finne i Sør-Norge.

Du får kjøpt mark, fiskeutstyr og fiskekort hos oss.

Stolpejakt

 

Stolpejakt er et aktivitetstilbud en familievennlig aktivitet for alle aldre og nivå. Stolpejakten er gratis og du skal finne de 1m høye trestolpene som er satt ut. Gå inn på www.stolpejakten.no  last ned appen på mobilen og sett i gang! I Vinje er det satt ut 72 stolper fordelt på Haukeli, Åmot, Rauland og Øyfjell. Har du noen spørsmål så stikk innom oss på Haukeli Bue så skal vi hjelpe deg i gang

Har du spørsmål til oss?

Haukeli Bue AS

Haukelivegen 5640
3895 Edland

Åpningstider

Lør. 27.nov: 10:00-17:00
Lør. 4.des 10:00-17:00
27.des-31.des: Fyrverkerisalg

Telefon

(+47) 47 33 86 66